Az internetes társkeresés helyzetszituációi

Az internetes társkeresés rengetegében barangolva azt hiszem sikerült kifognom a legszínesebb és egyben a legegyedibb site-ot ami itt el lehet képzelni ebben a virtuális világban. Tehát legyek üdvözölve a LEG-ek oldalán ami a szélsőségeket illeti ebben a Mátrixban. Apa, segíts kiigazodni!!! van itt minden ami szem, szájnak, f@nak ingere, csak mi rohad férfi társadalom vagyunk hajlamosak panaszkodni.. Kategóriák tárháza kifogyhatatlan azt hiszem megosztom veletek minden tapasztalataimat, szerintem ez teszi érdekessé színes kis világunkat és persze ezt a Mátrixot amiben bolyongunk, hol ki céltalanul, hol ki céltudatosan a boldogság kapuja felé... nos ez csak az irány amerre tartunk, de néha megtorpanunk mert elfelejtettük az ajtó számot jól bevésni az üres kobakunkba.... (tanulj tinó mert hanem ökör maradsz). De ne szaladjunk annyira előre, már egyből az ágyban (alatta) akarunk kikötni rögtön az első stati után... nyilván hajlamosak vagyunk mi ökör férfiak megd@i fűt, fát és lovas katonát is, nem is beszélve a legyet röptében térdre ereszkedve. Hogyan is kezdjem el itt létem?... legyek kedves (nyálazást csípik a lányok csak hevesen tiltakoznak a nyilvánosság előtt, de főként a barinők előtt), ...legyek bunkó (hisz az olyan férfias és erélyes), legyek köcsög (hm.. az nem van itt egy tucat), ...legyek nagyot mondó, üres fejű (ezt a többség bekajázza, nem számít ha lízing betyár vagy, felfújt testben tündökölsz, a pöcsöd meg puha mint a mosogató szivacs),... legyek macsó???? (na az talán minden internet gyöngyszem p....ros cica szereti és behódol a megtéved kis agyával, mert a randiig annyira meg szédíted, hogy addigra azt is elfelejti milyen fotóval regisztráltál). ​ De szerintem tervezek egy pár sablon levelet és tesztelem a reakciókat. VÁLASZ KI MELYIK LEGYEK!!!

Friss topikok

Címkék

Összezavarva.......

2012.06.06. 18:28 Monyó Elemér

Összezavarva az érzelmek tengerében

 

Fürdőzve a szerelem, boldogság égszínkék tengerében elmerülve a hűsítő hófehér habokban,  egyre zavarosabbá válik, van úgy, hogy tűzet okád, fájóan éget, szinte jég hideg, rideg de van úgy, hogy langyos nyalábba lágyan simogat, andalítóan édesget egyre közelebb magához szinte bekebelez, magába zár, rabul ejt és nem enged menekülni. Különös egy érzések kavarognak bennem. Teljesen össze vagyok zavarodva. Káosz uralkodik bennem.

 Szeretek, de nagyon, hideget érzek és elutasítást, távoltartást kapok, szinte taszít az édesnek érzett vonzalom, ellök magától, megfontoltság, talán megbánás, érthetetlen állapot, merengek, tétlen vagyok, gondok sokasága hirtelen ellep, keresem a minek miértjét, értelmetlen, tehetetlen vagyok, csendes résztvevő, szenvedek, kell ez?..... értelmetlen érvek, káosz szerű állapot, indokolatlan ridegség, szinte villámszerű hirtelen jéghideg csapások, szívemben sebeket ejtenek, fájnak… Átléptük a határ vonalat, amit esetlegesen elképzeltünk, ez már fájdalmat, szenvedést okozhat vagy végtelen édes bódulatot, amiért eddig éltünk, vágytunk és vágyunk rá mint minden gyarló élőlény, akarjuk és ez az egyik elem ami életben tart.

Egyik percben végtelen boldog vagy szinte 2 araszra a Föld felszíne felett lebegsz, szeretsz és azt érzed szeretnek, tested, lelked egybe olvad, féktelen boldogság önt el, szárnyalsz, kivirulsz, minden rossz gondolat ami eddig volt egy szempillantás alatt eltűnik, megszűnik a mindennap gyötrelme, élsz, nem akarod hogy elmúljon. Másik pillanatban mind egy kártyavár minden összedől, rideg, hideg érzések kezdenek eluralkodni, azt érzed hogy fölösleges vagy, minden eddigi boldogság csak egy kusza álom volt, ébredj fel, ez valóság, messzire kalandoztál, nem szabadott volna ezt tenned, de miért is?.... Miért is ne!?….Igazak voltak az érzések vagy csak egy rövid álom, felébredtél? Vagy még szundikálsz? Eszed mit mesél? Merre vedd az irányt? Érzelmek erősebbek, azok vezérelnek, de lehet sokkal célravezetőbb lenne. Rengeteg kérdés.

Össze vagyok zavarodva, nem tudom, hol az a part ahol végre megpihenhetek, nagyon akarom, nem biztos, hogy olyan hamar közeledik is amennyire szeretném. Úsznom kell, de merre? Nem szeretem, ha az ár sodor magával, az az emésztőben vezet, moslék fel fog emészteni, mind a többséget. Karjaimat kissé ernyedtebbnek érzem, kell egy korty édes élet nedű, hogy tovább tudjam folytatni utam, erőt veszek magamon és úszok tovább, hisz ez kell. Félelmem egyre veszélyeztet és az örvény felé sodor….. nem biztos, hogy csak én egyedül tudom megtalálni azt a kis szigeted, amire vágyom, segítségre lenne szükségem, nem jön senki, csak távolodik….. akarom, vágyom rá, nagyon megpihennék már végre.

Folyt. köv.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jajhovaistevedtemen.blog.hu/api/trackback/id/tr574569849

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása