Az internetes társkeresés helyzetszituációi

Az internetes társkeresés rengetegében barangolva azt hiszem sikerült kifognom a legszínesebb és egyben a legegyedibb site-ot ami itt el lehet képzelni ebben a virtuális világban. Tehát legyek üdvözölve a LEG-ek oldalán ami a szélsőségeket illeti ebben a Mátrixban. Apa, segíts kiigazodni!!! van itt minden ami szem, szájnak, f@nak ingere, csak mi rohad férfi társadalom vagyunk hajlamosak panaszkodni.. Kategóriák tárháza kifogyhatatlan azt hiszem megosztom veletek minden tapasztalataimat, szerintem ez teszi érdekessé színes kis világunkat és persze ezt a Mátrixot amiben bolyongunk, hol ki céltalanul, hol ki céltudatosan a boldogság kapuja felé... nos ez csak az irány amerre tartunk, de néha megtorpanunk mert elfelejtettük az ajtó számot jól bevésni az üres kobakunkba.... (tanulj tinó mert hanem ökör maradsz). De ne szaladjunk annyira előre, már egyből az ágyban (alatta) akarunk kikötni rögtön az első stati után... nyilván hajlamosak vagyunk mi ökör férfiak megd@i fűt, fát és lovas katonát is, nem is beszélve a legyet röptében térdre ereszkedve. Hogyan is kezdjem el itt létem?... legyek kedves (nyálazást csípik a lányok csak hevesen tiltakoznak a nyilvánosság előtt, de főként a barinők előtt), ...legyek bunkó (hisz az olyan férfias és erélyes), legyek köcsög (hm.. az nem van itt egy tucat), ...legyek nagyot mondó, üres fejű (ezt a többség bekajázza, nem számít ha lízing betyár vagy, felfújt testben tündökölsz, a pöcsöd meg puha mint a mosogató szivacs),... legyek macsó???? (na az talán minden internet gyöngyszem p....ros cica szereti és behódol a megtéved kis agyával, mert a randiig annyira meg szédíted, hogy addigra azt is elfelejti milyen fotóval regisztráltál). ​ De szerintem tervezek egy pár sablon levelet és tesztelem a reakciókat. VÁLASZ KI MELYIK LEGYEK!!!

Friss topikok

Címkék

Regisztráció

2012.04.07. 13:07 Monyó Elemér

Nem azt keresem, akivel el tudok éldegélni, hanem azt aki NÉLKÜL nem tudok élni!!!
Partner:
26 és 42 év közötti nőt keresek, aki 45-70 kg, 156-177 cm magas, független, nem sokat dohányzik, és nem sokat iszik, igényes környezetére és önmagára… igényes vagyok mi?  

Minden a kezdet nehéz. Idő kell ahhoz, hogy elszánd magad és belép egy ilyen oldalra, először csak lesel ki a fejedből mint vett malac a zsákból és próbálod követni az eseményeket.
De már jó lenne valaki, ilyenkor tudsz alkotni igazán, a kényszer az nagy úr, bizony…
Tördeled kezed és azon gondolkozol, hogy mi a fészkes fekete fenét írj az adatlapodra, hogy ha már a fotóddal nem tudod felkelteni az érdeklődést akkor legalább a dumáddal vedd le a csajt a lábáról, nos ugye bár a szépség belülről fakad, tehát akkor bontakozzunk ki..
Nos először is mi legyen a mottód? Hú ha ugye bár nem vagy nagy filozófus és semmi ilyesmit életedben nem olvastál, leragadtál még Sokratesnél és Platonnál még abból az időből amikor a tőrci tanár a fejedbe sulykolta a kulcscsomójával, hogy ’’tanulj tinó mert ökör maradsz’’. Na de ha akkor nem üti a fejed hevesen akkor még az sem maradt volna meg a fejedben, legfeljebb ha valaki mondaná egyből a Dél amerikai foci zsenik ugranának be ezen nevek hallatán. Kultúra hátterünket tekintve marad a Blikk és a Bors amit elő szeretettel olvasol nap mint nap, de azt is csak azért mert munka közbeni kummantás közben azért még sem illik horkolni valamivel le kell vezetni azt a feszített munkatempót amit diktál a góré.
A kínálatot nézve örök dilemma hazudjak vagy sem, csinik a lányok de nagyon, csak te mint kezdő, újonc itt azt nem tudhatod, hogy a felrakott elsődleges fotók azok vagy 10 éve készültek vagy nettről összekukázott szerzemény (erről picit később). Ez a művelet egy kicsikét bonyolult majdnem én is telefonos segítségre szorultam. Olyan a rendszer mint egy FBI-os jelentkezési formanyomtatvány, mindent alaposan ki kell tölteni mert ha nem, nem enged tovább és akkor várhatod, hogy csajt fogj.
Képzeld el vannak olyan oldalak ahol még a lábad és a micsodád méretét is be kell írni (csak egyet felejtettek el a szerkesztők, hogy fickósan vagy fickótanuk…  nem is beszélve a vallási felekezetedről (na azt meg minek? azért, hogy jól lecigányozzanak (fajgyűlölő vagyok mi?), na most ez társkereső vagy előkészület finom formája a közelgő holokausztra… képzeld el, a monitor túl oldalán ott ül egy nyilas és húzza a kicsi strigulákat, na meg vagy jegyezve te More, majd kapod te is a csillagot, igen oda… a homlokodra). Egyszer egy csajszi egy ilyen oldalon azt kérte, hogy mutassam meg a fejem, én buta ott erősködtem neki, hát ott van így is meg úgy is, olyan sokat dolgoztam rajta, hogy ne össze-vissza álljanak a szőrök a szemöldökömnél és erre itt ez meg késő este itt erősködik, de hogy nem látszik tisztán a fejem…. Hm, hát meg mit akar itt nekem ez a luvnya (na nem, nem volt csúnya, sőt nagyon dekoratív és didis volt… igen ám, olyan szép ’’tömött bögyös’’  nem is értettem, de kötötte folyamatosan a kereket. El kellet telnie olyan jó másfél órának, amire rájöttem, hogy mit akar a drágám, de akkor is csak kis segítséggel amikor már egy titokzatos 7 pecsétes levélkében a csúnyáját mutatta meg nekem. Képzeld el én marharépa szelet, nem tudtam, mit akar a kis ártatlan szende lányka én tőlem, nagy égés mi?... Bevallom kezdő voltam, így meg nem szégyen, különben is ne szégyelld és nem szégyen. Már megint a keksz, jól elkanyarodtam.

Még nincs vége, nem úgy van ez, bele kell írnod, hogy milyen csajszit szeretnél (majd később rájössz, hogy ez tők felesleges volt mert úgy sem azt kapod amit vártál) mert ismét a sors keze, nem enged továbblépni a rendszer.
Nos ha mind ezzel végeztél, akkor jön ám a meglepi. El kell küldened egy emelt díjas sms-t vagy persze természetesen a bankkártyád számát, jelzem pin kóddal mert az mit sem ér ha titkolod előttük, úgy nem tudnak levenni a következő hónapban (ha akarod ha nem a következő hónapban is előfizetnek helyetted, de csak azért ilyen gondoskodóak mert tudják, hogy te egy feledékeny fráter vagy). Nos minderre várakoznod kell égy 24 órát, mert ugye bár egy moderátor a te pénzedért átbogarássza, hogy mit írtál, nehogy valami irredenta szöveget tegyél fel egy ilyen jól menő társkereső oldalra.
Azt hiszem, ha mindezekkel kész vagy akkor pár nap és máris keresgélhetsz. Persze akkor jössz rá amikkor már minden sínen van, hogy azért csúszta be hiányosságok amiket azonnal pótolni kell mert ha nem teszed akkor az ember lánya csak úgy elmegy melletted és elszalasztod a soha vissza nem térő alkalmat. Körmölsz ismét, fényezed az adatlapod mint Jancsi a bohócot, az nagyon kedvelik a lányok ha szép fényes!
Na már most azért befejezésként is illik írni egy-két sorocskát, mert a lányok folyton arra panaszkodnak, hogy alig tudnak rólad valamit és kérik már rögtön az első levél után, hogy mesélj magadról. Ha ezt meg akarod előzni, akkor nem kell tenned mást mind írnod egy vég szót, hogy rengeted dolgod van jelenleg és nem sokára visszatérsz.
’’​ Most egy időre lelépek, akinek hiányoznék, ígérem hamarosan visszatérek. Sajnos egyedül töltöm ezt a rövid szabadságom pedig tudtam, hogy ez nem ez az oldal ahol keresnem kellet volna...’’ (ezt még írd ki a végére, mert az ilyenekre ugranak, kis hatásszünet és megy az érdeklődés, kezdnek nagyon sajnálni és mennek az ajánlások… 

Légy következetes...... na meg őszinte, igaz ma már ez sem fontos!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://jajhovaistevedtemen.blog.hu/api/trackback/id/tr954369507

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása