Az internetes társkeresés helyzetszituációi

Az internetes társkeresés rengetegében barangolva azt hiszem sikerült kifognom a legszínesebb és egyben a legegyedibb site-ot ami itt el lehet képzelni ebben a virtuális világban. Tehát legyek üdvözölve a LEG-ek oldalán ami a szélsőségeket illeti ebben a Mátrixban. Apa, segíts kiigazodni!!! van itt minden ami szem, szájnak, f@nak ingere, csak mi rohad férfi társadalom vagyunk hajlamosak panaszkodni.. Kategóriák tárháza kifogyhatatlan azt hiszem megosztom veletek minden tapasztalataimat, szerintem ez teszi érdekessé színes kis világunkat és persze ezt a Mátrixot amiben bolyongunk, hol ki céltalanul, hol ki céltudatosan a boldogság kapuja felé... nos ez csak az irány amerre tartunk, de néha megtorpanunk mert elfelejtettük az ajtó számot jól bevésni az üres kobakunkba.... (tanulj tinó mert hanem ökör maradsz). De ne szaladjunk annyira előre, már egyből az ágyban (alatta) akarunk kikötni rögtön az első stati után... nyilván hajlamosak vagyunk mi ökör férfiak megd@i fűt, fát és lovas katonát is, nem is beszélve a legyet röptében térdre ereszkedve. Hogyan is kezdjem el itt létem?... legyek kedves (nyálazást csípik a lányok csak hevesen tiltakoznak a nyilvánosság előtt, de főként a barinők előtt), ...legyek bunkó (hisz az olyan férfias és erélyes), legyek köcsög (hm.. az nem van itt egy tucat), ...legyek nagyot mondó, üres fejű (ezt a többség bekajázza, nem számít ha lízing betyár vagy, felfújt testben tündökölsz, a pöcsöd meg puha mint a mosogató szivacs),... legyek macsó???? (na az talán minden internet gyöngyszem p....ros cica szereti és behódol a megtéved kis agyával, mert a randiig annyira meg szédíted, hogy addigra azt is elfelejti milyen fotóval regisztráltál). ​ De szerintem tervezek egy pár sablon levelet és tesztelem a reakciókat. VÁLASZ KI MELYIK LEGYEK!!!

Friss topikok

Címkék

A szerető

2012.06.06. 18:26 Monyó Elemér

A Szerető

 

    Ez egy különleges és kihívásokkal teli státusz, amolyan pozíció az életben, amelyet kellő óvatossággal és erős érzelmi megtartással kell végig élned hisz ezt a szerepet vállaltad fel.

E státusz lehet hosszú távú, de lehet, hogy csak egy rövidke kis tiszavirágú dús szerelmi öntettel leöntött szexuális ebéd, amit a részvevők kellő étvággyal, odaadással és kedvvel fogyasztanak el.

Szeretői státuszból hű társ is válhatsz, akár de ezt csak remélve reméled.

A szerető egy használati tárgy, neki nem lehetnek igényei, sőt bensőséges érzelmei sem, mivel csak egy állapot kitöltő lény, egy köztes megoldást felvállaló, akit akkor veszünk elő amikor szükségünk van rá vagy pont nagyon magányosak vagyunk. Néha csak egy cyber robot, akit egy jól elrejtett fiókban tárolunk, de viszont egy fontos kellék, akire szükségünk van, ahhoz hogy tisztán lássunk a jövőnket illetően.

Ez egy felhőtlen nagyon boldog állapot, amit ha kellő képen kezelsz, akkor végtelen boldogságot idéz elő, itt lubickolsz, élsz és kizárod a külvilágot, elfelejted a minden nap rémes gyötrelmeit és végtelenül, feltétel nélkül tudsz szeretni, hisz ez a lényege.

Meggyötör, ha beleéled magad és ténylegesen szerelmes leszel.

Elveszel, eltévedsz az érzelmek kavalkádjában és fejvesztve keresed a rengeteg hátra maradt, megválaszolatlan kérdések közt a kiutat vagy a helyes ésszerű megoldást.

De eljön egyszer az idő, felébredünk és szemben állunk azzal a konok ténnyel amikor hiába akartuk azt a valakit akit már a szívünkben zártunk, rá kell jönnünk, hogy soha nem lesz a miénk, elveszítettük valami apró dolog miatt amit soha nem tudunk meg, de sejtünk.

Beleszerettünk, amit nem szabadott volna!

Gyarlók vagyunk ez az életbeli küldetésünk.

A szerető szó sok mindent rejt, első sorban benne van magában a kifejezésben ’’szeret ő’’, de a szerető szó a legtöbbünkben viszolygást vált ki. Még a szeretők sem szeretik hallani, hogy ők „csak” szeretők. A szerető szó jelentése eltorzult és pejoratívvá lett. Szeretői kapcsolat alatt egyfajta kihasználtságot, megaláztatást érthetünk általában. A szerető szó valamiféle másodlagosság, romlottság, erkölcstelenség szinonimája. Ne feledjük azt a tényt, hogy ebben a megtisztelő státuszban a legjobbat kapjuk, mind azt ami az éden felhőtlen boldogságát idézi, édes és finom, forró és vad, fájdalmas és kegyetlen maga a tudat. E státus lényeges motorja az egymás iránti érzet érzéki vágyak kölcsönös kielégítése. Szeretőnek szeretni és szeretve lenni nagyon fontos és egyben mennyei dolog. A számmisztikában a 2 szám az érzéki szerető, aki nagyon érzékeny minden rezdülésre, könnyen megérzi a másik minden gondolatát. Képes teljes egészében átadni magad ennek az érzésnek, amitől sokszor már nem tudja, hol ér véget ő, és hol kezdődik a másik. Valójában ez egy pszichikai állapot, ami tele van tűzdelve rengeteg demagógiával, őszinte tiszta érzéssel, de viszont van benne néha lelket fájdító sérelem is.

A szertő csak egy szimpla státusz, amiben 10 fontos dolgot kell betartani, de ezt kötelezően.

-          Tisztázd magaddal a státusz fogalmát és szerepedet illetően.

-          Add a legjobb formád, légy vicces és ne nevetséges, de légy hű önmagadhoz.

-          Szeress nagyon és akkor szeretve leszel.

-          Soha ne vigyél túl sok mély érzelmet bele.

-          Váltsd valóra legmerészebb álmaidat.

-          Soha ne hagyd ott fogkefédet vagy személyes tárgyaid.

-          Kíméld közeli hozzátartozóidat a státusztól.

-          Légy romantikus mindenekfelett, akár határok nélkül.

-          Légy nagyon jó szerető, add bele szíved, lelked, legyél fáradhatatlan az ágyban.

-          Féltékenység fogalmát és tényét zárd ki örökre itt és most.

Ha csakis egyetlen egy dolog hiányzik, vagy nem úgy cselekedsz, akkor a státuszod meginog és elveszel, ez elég hamar bekövetkezik, ha figyelmetlen vagy, vagy ha tévedsz.

Kezdetekkor nem gondolsz a keserű és fájdalmas kimenetre csak arra gondolsz, hogy mielőbb megismerd, és feltétel nélkül szeresd. Olyan csodálatos élményeket ad neked ez az állapot, hogy szinte igazi kapcsolatban érzed magad, teljesen megkavar és elfelejted a státuszod, csak szárnyalsz, és minél többet akarsz benne megélni. Ebben az állapotban a legjobban teszed, ha hagyod, hogy jöjjön és történjen minden magától. Ilyenkor ne Te állítsd fel a szabályokat, hanem inkább lépd át, szegd meg azokat, mert attól lesz érdekes és tartalmas.

 

Nagyon hiányzott az, hogy szeressek, szerelmes akartam lenni, megtalálni azt, akit feltétel nélkül szerethetek, az akivel meg tudom érni a gyötrelmes mindennapokat, vagy akivel át tudom élni a legboldogabb édes pillanatokat, hiányzott már ez az érzelmi állapot, hisz érző ember vagyok, vagy mégsem?... nem, nem ezt csak az agyam kreálta én meg elhittem.

Eltévedtem, keresem utam, beleszerettem és nagyon akarom, de miért is? Gyönyörű napok, órák, percek peregtek le, olyan álomszerű világban csöppentem hirtelen. Vágyaim irányítottak? Véletlen műve? Vagy csak szimplán belém botlott. Elméletek születnek, de minek? Kutyát nem érdekli hisz ez egy státusz amit betöltöttem, örömmel rohantam bele mert hiányzott egy érzés az életemből amire azt hiszem már nagyon vágytam. Szert Ő? Inkább én szerető. Elképzelhetetlen maga az érzés, hisz miért is uralkodna el az érzelem!?

Rettenet, hogy mennyire fáj a lelkem, szenvedek, merengek, elmélkedem, de szabad ezt nekem? Talán felesleges…. Ettől rettenet rettegtem, de minek!?…..Inkább szeretek! Értelmét veszti az elmélkedésem, felesleges időpocsékolás egyedül értelmetlen. Történet akkor és ott elkezdődött akarva akaratlanul mélységekig elkalandozott, az örvény csak sodort és vitt magával, berántott a mélyben, most nagyon sötét van, csak tapogatózom… keresem Önmagam. Ezt akartam és ezt kaptam, fázom, ráz a hideg, messziről hallom a csalogató hangokat, nem látom ki az, valaki közben itt legbelül nyugalomra int, csillapít, szinte utasít, lebegek, keresem a beszűrődő napfény meleg sugarainak forrását, kell! Kiáltok…. nem hall senki, begubózom, mint csecsemő az anya méhében, bezárkózom, zokogom magamban.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jajhovaistevedtemen.blog.hu/api/trackback/id/tr294569839

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

őrültnő 2017.10.24. 11:48:29

"A szerető egy használati tárgy, neki nem lehetnek igényei, sőt bensőséges érzelmei sem, mivel csak egy állapot kitöltő lény, egy köztes megoldást felvállaló, akit akkor veszünk elő amikor szükségünk van rá vagy pont nagyon magányosak vagyunk."
És van ennél rosszabb! Amikor a férjednek voltál csupán csak a szeretője. És ha még csak ennyit kért volna...
süti beállítások módosítása